Microsoft Office-trainingen en SQL Database-cursussen helpen uw bedrijf

Elk bedrijf werkt op de een of andere manier met software. Het is de ruggengraat van de bedrijfsvoering. Het wordt gebruikt voor datafunctionaliteit, organisatie, communicatie, advertenties, financiële acties en nog veel meer. Microsoft Office-cursussen en SQL-databasetrainingen kunnen de productiviteit van werknemers echt verbeteren, of het nu op nieuwe of verbeterde manieren is.

Softwaremogelijkheden

Ook al leren uw medewerkers hoe Microsoft Office Courses ze de software, zoals Office, moeten gebruiken, ze weten niet wat ze ermee kunnen. Elk bedrijf zal zijn werknemers trainen in het gebruik van hun software, maar alleen voor zover het de basisbediening betreft. Hoewel dat belangrijk en goed is, kan er veel meer worden bereikt als de werknemers weten waartoe de software in staat is.

Microsoft Office-trainingen

Hier is een voorbeeld van meer weten dan alleen de basis. De medewerkers weten hoe ze Excel-spreadsheets kunnen openen en als e-mailbijlage kunnen verzenden, maar weten niet dat ze opmerkingen kunnen toevoegen aan bepaalde velden voor effectievere communicatie of dat ze specifieke filters kunnen toepassen om gegevens op een efficiënte manier te sorteren als dat nodig is. Ze zijn zich er mogelijk ook niet van bewust dat ze de bijlage via het delen van bestanden in één keer naar andere werknemers kunnen sturen. Stelt u zich eens voor hoeveel tijd u bespaart door met één snelle beweging de essentiële informatie binnen enkele minuten bij 20 of 30 mensen in het bedrijf te krijgen. Dat is veel efficiënter dan e-mails met de hand uitkiezen en verzenden of proberen een bulkbericht op te zetten terwijl ze honderden contacten doorzoeken. Het voorkomt ook dat ze op een andere manier een apart bericht moeten sturen met betrekking tot de gegevens en verbindt beide in één programma. Microsoft Office trainingen geven inzicht in de mogelijkheden van de software voor beter gebruik en efficiëntere functionaliteit.

Hetzelfde onderzoek kan in elke organisatie worden uitgevoerd, omdat het het vaardigheidsniveau van het personeel met betrekking tot de vaardigheid in MS Office zal onthullen. De meeste bedrijfseigenaren zullen merken dat hun personeel niet de volledige mogelijkheden van Office-toepassingen bereikt, maar slechts een onderdeel van de functies van de toepassing uitvoert, en Microsoft Office-training zal u helpen manieren te tonen om de vaardigheid te vergroten.

Soorten trainingsmethoden:

Er zijn verschillende manieren waarop dergelijke leerprogramma’s kunnen worden uitgevoerd. Voor bedrijven is de mogelijkheid zelfs nog groter aangezien aanbieders van opleidingen bereid zijn om op maat gemaakte programma’s aan te bieden op basis van de eisen van het bedrijf en de budgetbeperkingen. Microsoft Office-training kan zowel intern als via online multimedia worden gegeven of werknemers kunnen worden gevraagd om deel te nemen aan lessen in het leerinstituut. Er zijn voordelen voor elke benadering en deze worden hierna uiteengezet.

SQL-trainingen

Een ander voorbeeld: verkoopmedewerkers weten hoe ze door de voorraadcatalogus in een SQL-database moeten bladeren, maar weten misschien niet dat ze met een paar simpele klikken naar een specifiek product kunnen zoeken. Software kan complex zijn, waardoor werknemers zich misschien niet realiseren welke extra functies een programma heeft. Als ze een specifiek onderdeel nodig hebben, waarom zouden ze dan alle producten onder een categorie doorzoeken als ze extra details kunnen invoeren om lagere resultaten te krijgen, waardoor het gemakkelijker wordt om te vinden wat ze nodig hebben. Klanten houden niet van wachten en efficiënte functionaliteit van de SQL-software kan ook daadwerkelijk een beter product vinden, wat leidt tot hogere winsten. In dit scenario zouden SQL-trainingscursussen zeker nuttig zijn voor het oplossen van problemen en voor efficiënte functionaliteit.

Een vaak over het hoofd geziene functie in Microsoft Office is de Format Painter. Het verschijnt als een klein penseel op de werkbalk. Wanneer dit pictogram is geselecteerd, maakt het een kopie van de opmaak van de tekst waar de cursor zich bevindt. De cursor verandert in een penseel, waardoor je dat formaat in een nieuw stuk tekst kunt “schilderen”. Door op het pictogram te dubbelklikken, kunt u het formaat keer op keer schilderen totdat u op ESC drukt.

Sneltoetsen

Alle Microsoft Office-toepassingen hebben enorme verzamelingen sneltoetsen. Hoewel het overweldigend kan zijn om ze allemaal te onthouden, blader je door de lijst met snelkoppelingen in het helpdocument om te zien of er een gemakkelijkere manier is om te doen wat je doet.

Hoewel de twee bovenstaande voorbeelden vrij eenvoudig zijn, geven ze u een idee van de voordelen van het gebruik van softwaretrainingen. Het is een beetje zoals de persoon zonder een universitair diploma versus degene die het heeft behaald. De afgestudeerde weet mogelijk veel meer en kan indien nodig universeler zijn.