Ontwikkeling van iPhone-apps

Tegenwoordig is het waardevol voor een twijfelachtig inkomstenplan of dienst om altijd een speler te zijn van het daadwerkelijke mobiele applicatiespel van Planet. Het is waardevol bij het genereren van buzz over uw bedrijf en geeft klanten de mogelijkheid een interactieve relatie met de persoon te hebben. Het is mogelijk dat u gewoon een gezin bent dat de aanbevelingen heeft om een ​​app voor individuele personen te ontwerpen. Dit doen hoeft niet zo moeilijk of duur te zijn als je denkt. App laten maken In slechts een paar eenvoudige stappen kunt u aan de slag met het ontwerpen en verkopen van uw eigen plannen.

Een fysieke en mentale checklist waarmee u vertrouwd moet raken, is: marketingonderzoek, het schetsen van applicatiefuncties, grafisch ontwerp, promotie en marketing, en ontwikkeling.

Stanza – Het is eigenlijk absoluut een app van Amazon en gratis voor de boekenkenner. Stanza heeft toegang tot meer dan 50.000 e-boeken. Maakt eigenlijk altijd deel uit van de kunstwerken van “Gutenberg en feedbooks”. Net als bij een echt boek, moet je je vinger gebruiken om het stuk te laten zien.

Dus omdat ik mijn iPhone al een groot aantal maanden heb, kan deze hele ‘app-ontwikkeling’ toch geen uitdaging zijn? Ik las een artikel over een 9-jarige jongen die bijna een miljoen exemplaren van zijn Doodle Kids-software verkocht. En de iFart-app die $ 10.000 tot een feest maakte! Kom op, zelfs ik had kunnen vallen door een iFart-instantie. Ik was ervan overtuigd dat zelfs ik iPhone-apps kon ontwikkelen. Zo begint de iPhone-app-ontwikkelingsinformatie.

Over het geheel genomen is Titanium uw platform, waarmee u binnen één omgeving kunt schrijven voor twee ontwikkelingstypen voor mobiele apps. Je moet nog steeds $ 99 per jaar betalen voor het iPhone Developer Program, waarmee je in de app kunt delen. Titanium is gratis voor de beperkte Community-editie en $ 49/maand voor die Indie-release.

Google+ Hangouts hebben in de korte tijd dat ze bestonden enorme vooruitgang geboekt. Met de nieuwste update van hun Android-app-trackingservice kunt u nu deelnemen en Hangout starten, waar u ook bent. Voor mensen die over een wifi-, 3- of 4G-signaal beschikken, zou je je vrienden en familie gemakkelijk kunnen verbinden met de nieuwste versie van Google+. Hier vindt u een korte handleiding waarmee u aan de slag kunt nadat u uw bankrekening heeft gedownload en gestart.

Sommige app-ontwikkelaars stellen voor om een ​​webpagina te hebben die mensen naar uw app leidt. Er bestaan ​​talloze andere marketingmogelijkheden, zoals persberichten, het schrijven van blogs, het schrijven van artikelen, het gebruik van Twitter en Facebook, het uitdelen van visitekaartjes, radioadvertenties, tv-advertenties, maar ook talloze online alternatieven, enz.

Dus log uit bij Angry Birds, schakel Instagram uit en probeer deze gezondheids- en fitness-apps. Je lichaam – en die skinny jeans waar je in hoopt te kruipen – zullen je dankbaar zijn. Heb je ooit smartphone-apps van analisten geprobeerd?